Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Скопје Сити Мол
+389 70 306 425
Јане Сандански 1
+389 70 263 881
Kej 13 Noemvri 6
+38970277137
ПРИКАЗНАТА ЗА

НАШИОТ КАФЕ БАР

here Тренд е отворен во 2002 година како Кафе бар Тренд. Во 2004 година се проширивме и го отворивме Club Trend со кој станавме една од најпосетуваните локации за ноќен живот во Скопје. Во 2006 година го ребрендиравме Caffe Trend во Lounge restaurant Trend и понудивме нешто ново за прв пат во нашата држава. Од нашето отворање па до денес се услужени повеќе од 1.000.000 гости. Повелете во Тренд и уживајте во нашите кафиња, пијалаци, коктели, вкусна храна и незаборавен амбиент. Дојдете и уверете се сами зашто сме едни од најдобрите во Македонија…

http://www.arredo.ch/?dered=%EF%BB%BFwelcher-bin%C3%A4re-optionen-broker-ist-gut&3fd=5b

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ДЕЛ ОД НАШЕТО

МЕНИ

opzioni binarie broker sicuri Бидете дел од

restricted stock vs. incentive stock options НАЈДОБРАТА ЗАБАВА ВО ГРАДОТ

  • Моментално нема настани