ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

Почитувани,

Со цел за подобра и поуспешна соработка би сакале да Ве информираме дека рестораните Тренд поседуваат исклучителна можност за оргазнизирање на вашите деловни презентации, собири и најубави моменти, како и можност Вашите новогодишни прослави да добијат една поинаква димензија на уживање . Со своите четири локали има капацитет и услуга да ги задоволи Вашите побарувачки. Локалите располагаат со разновидно мени и кетеринг услуги и спрецијализиран клуб за роденденски забави и забави за возрасни.

Trend Gastro Bar – населба Аеродром (капацитет до 700 гости)

Lounge Restaurant Trend – Плоштад Македонија (капацитет до 350 гости)

Food Bar Trend – Skopje City Mall (капацитет до 530 гости)

Party Room Trend – Плоштад Македонија (капацитет од 150 до 200 гости)

Сите локали располагаат со внатрешен и надоворешен дел со пријатна атмосфера.

Доколку сте заинтересирани за соработка и сакате да бидете дел од успешната приказна на Тренд , Ве замолуваме да не контактирате со повратна порака преку некоја од нашите е- маил адреси:

andrijana.go@gmail.com

grozdan@caffetrend.mk